Handelsbetingelser

Levering

Leveringstiden er 2-7 dage, da vi ikke er lagerførende med alle varer, med det formål at kunne sælge varerne til lavere priser. Se venligst på de enkelte produkter, idet der kan være ændret leveringstid på en del af sortimentet.

Varerne leveres af Post Danmark/GLS til nærmeste pakkeshop. Det er dog muligt at ændre leveringen til f.eks adressen på din arbejdsplads.

Det er købers ansvar straks ved modtagelse at reklamere til Post Danmark/GLS hvis pakken er beskadiget.

Vi tager forbehold for udefrakommende situationer, som vi ingen indflydelse har på.

Fortrydelsesret

Hvis køber har fortrudt sit køb kan varen returneres inden 14 dage fra modtagelsen hvis den er i original emballage. Krystallamper må ikke åbnes p.g.a. speciel emballering for at beskytte under transport. Varen skal være i ubeskadiget stand og må på ingen måde være anvendt eller brugt. Køber betaler selv for returfragten og det skal oplyses til Luksusfordig.dk inden returnering finder sted. Husk at vedlægge kopi af faktura. Returvarer på efterkrav modtages ikke. Fortrydelsesret gælder ikke ved specielfremstillede varer samt stærk nedsatte varer p.g.a. fejl.

Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret i forbindelse med fejl og mangler. Der skal gøres indsigelse straks efter at fejlen/manglen opdages og inden for rimelig tid som er op til 2 måneder.

Vurdering af fejl og mangler vil altid bero på en konkret vurdering.

Priser

Alle priser er dagspriser gældende på bestillingsdagenog er incl. moms. Vi tager forbehold for trykfejl, lagerfejl samt udsolgte varer. 

Betaling         

Brug PayPal hvis du ønsker at betale med VISAKORT eller MASTERKORT idet de garanterer med sin kryptering bedst mulig sikkerhed. Det er gratis for kunden at betale med PayPal.

Vi modtager også gerne betaling via bankoverførsel. Konto fremgår i e-shoppen.